Business, Innovation & Entrepreneurship



	STUD	ENT CLASS	AND EXTRA	CURRICULA	R TIMETABL	E - WEEK 1			STUD	ENT CLASS	AND EXTRA	CURRICULA	R TIMETABL	E - WEEK 2	
	SUNDAY	MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY		SUNDAY	MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY
8:00		Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	8:00	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast	Breakfast
9:00		Networking Breakfast & Programme Orientation Business Entrepreneurship 60 minutes	Mastering Leadership Styles: Motivational Strategies 60 minutes	Recruitment & Selection Process 60 minutes	Cash Flow in Operations 60 minutes	Macroeconomics & Investment 60 minutes		9:00	Guided Cultural Exploration Study Support	Marketing Campaign Creation 60 minutes	Role of Influencers in Shaping Brand Perception 60 minutes	The Future of Technology in Business 60 minutes	in ng Challenge y Day and	Exhibition Day	
10:00			Break	Break	Break	Break		10:00 11:00		Break	Break s Challenges in Influencer Marketing 60 minutes	Break			
11:00			Impact of Cultural Diversity on Leadership Styles 60 minutes	Recruitment, Company Culture & Training 60 minutes	Pricing Strategies 60 minutes	Supply & Demand 60 minutes				Measuring Success in Marketing 60 minutes		Understanding Risk in Technology 60 minutes			
11.00		Break	Break	Break	Break	Break				Break	Break	Break			
12:00		Analysing Organisational Structures 60 minutes	Business Decision Making 60 minutes	Al in HR 60 minutes	Finding Premises 60 minutes	Investment Simulation 60 minutes		12:00		Marketing in the Digital Era 60 minutes	The Potential of Influencer Marketing 60 minutes	Applications and Ethics in Al 60 minutes			
13:00		Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	London Excursion	13:00	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	
14:00	Student Arrival & Check In	Project: Organisational Structure 90 minutes	Project: Leadership 90 minutes	Project: Human Resources 90 minutes	Shaping Your Future Seminar	Project: Fundraising Strategy 90 minutes		14:00	:00 Olympics in the Park	Project: Marketing Campaign Development 90 minutes	Practical Presenta	Project Presentation 90 minutes	Student Feedback & Exhibition Day Preparation	Crackettine	Student Departure
15:00 16:00		The Immersive Quest Launch & Walking Tour	Guided Cultural Exploration	Creative Workshop	Series Social Activities	Sports Programme		15:00 16:00		Punting	Study Support: Assignment Preparation	The Immersive Quest	Sports Programme	Graduation Preparation	
17:00	Welcome Talk Parents & Students		Study Support	Study Support	Study Support	Study Support		17:00		Study Support				Graduation	
18:00	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	18:00	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	
EVENING ACTIVITIES	Student Induction Talk	Sports Programme	Debate Society	Debate Society	Debate Society	The Big Quiz	Tabletop Games Championship Social Activities	ES		Headline Address	Debate Society	Shaping Your Future Seminar Series	Creative Workshop Social Activities	Graduation Party	
	Welcome Activities	Guided Cultural Exploration Colleges Walking Tour	Capture the Flag	The Immersive Quest	Creative Workshop			EVENING ACTIVITIES	Campus Cinema		Guided Cultural Exploration				
				Run Club	Social Activities				Social Activities			Debate Society			
Ē		Social Activities	Social Activities								Social Activities	Talent Show			
				EVENING SHOUT								S SHOUT			
	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)		Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	Curfew (22:30)	

Copyright Oxford Royale SAMPLE This timetable is presented as a sample and is subject to change

admin@oxford-royale.co.uk